Cea mai modernă școală gimnazială rurală din Vâlcea se află la Păușești Otăsău

Cătălin Avan este primarul Vâlcean care a investit cel mai mult în tinerele generații și care a oferit coopiilor din Păușești ceea ce părinții și bunicii lor nici nu puteau visa. Elevii au uniforme și rechizite, au aparatură modernă, au transport de calitate, au ghiozdane, tablete, table inteligente, săniuțe și biciclete, iar școala arată cu adevărat impecabil.

Edilul din Păușești a fost scurt și concis la deschiderea noului an școlar arătând că este eficient și în oratorie, nu numai în administrație.
“Dragi prieteni, azi am deschis cu emoție un nou an școlar. Întâmpinăm elevii cu un loc de joacă modern, construit exclusiv de colegii mei, salariați ai Primăriei Păușești, cu un laborator de informatică nou, cu aplicația Catalogul Electronic achiziționată și gata să fie instalată pe telefoanele părinților și nu în ultimul rând cu contract de asistență psihologică și suport psihoterapeutic. Mulțumesc colegilor consilieri locali care în ședința din 30 august 2019, au votat în unanimitate, la propunerea mea, direcționarea sumelor încasate în plus la bugetul local, în prima jumătate a anului, pentru suplimentarea finanțării nevoilor elevilor Școlii Gimnaziale Păușești. Jucării noi la Grădinița Barcanele, construirea unui alt loc de joacă la Școala Șerbănești, vor deveni astfel realitate. Datorită calității extraordinare a cadrelor didactice, eforturilor elevilor, politicilor publice promovate din 2016 până în prezent, suntem ca și rezultate pe locul patru în Vâlcea, alături de școli de prestigiu din muncipiul Râmnicu Vâlcea. Sper din tot sufletul să rămânem constant acolo. Succes dragi copii, succes dragi dascăli!!”, a fost mesajul transmis de Cătălin Avan. (T.G.)