Ce fac parlamentarii PSD de Vâlcea în Parlamentul României

La finele anului trecut cetăţenii din judeţul Vâlcea au votat majoritar candidaţii PSD la Camera Deputaţilor şi Senat. Am promis că vom monitoriza atent activitatea celor cinci parlamentari PSD din Vâlcea aşa că facem azi o trecere în revistă a acţiunilor lor de la începutul anului prezentând şi date de contact în cazul în care vâlceni doresc să le comunice direct ceva sau să le solicite sprijin într-o audienţă!

Deputat Daniela Oteşanu

Este singura femeie parlamentar din judeţul Vâlcea şi este constant implicată în acţiuni cu caracter social, întâlniri cu femei, organizări de evenimente culturale, sportive pentru copii. Face parte din Comisia pentru Muncă şi Protecţie Socială din Camera Deputaţilor.
A luat cuvântul de două ori, în două şedinţe diferite, a susţinut o declaraţie politică şi are 5 propuneri legislative iniţiate.
Poate fi contactată la Biroul Pralamentar din Băile Govora, str. Tudor Vladimirescu nr. 130, Bloc G, dar şi la cel de la sediul PSD din Râmnicu Vâlcea situat în centrul municipiului în Clădirea Complexului Gama de lângă BCR.

Deputat Eugen Neaţă

Face parte din Comisia pentru Muncă şi Protecţie Socială şi are deja 6 propuneri legislative iniţiate din care una este extrem de importantă pentru vâlceni în mod special.Poate fi contactat la Biroul Parlamentar din Râmnicu Vâlcea situat pe strada Calea lui Traian Bloc D 2 (lângă librăria Humanitas).

Deputat Popa Ştefan Ovidiu

Este cel mai tânăr parlamentar vâlcean, dar şi unul dintre cei mai activi. Face parte din Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi. Are 8 propuneri legislative iniţiate, o luare de cuvânt un proiect de hotărâre iniţiat şi o interpelare.
Poate fi găsit la Biroul Parlamentar situat în cartierul Ostroveni, str. Luceafărului nr.8 Complex A1-A2, unde acordă audienţe în fiecare vineri între orele 12.00-16.00, mail: stefanpopa@cdep.ro, telefon 0350 412 772.

Deputat Vasile Cocoş

Este membru în Comisia pentru Buget, Finanţe, Bănci şi membri al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE. Are 3 luări de cuvânt în 3 şedinţe diferite, 2 declaraţii politice şi 6 iniţiative legislative iniţiate. Acordă audienţe în fiecare zi d e vineri, începând cu ora 10 la sediul Biroului Parlamentar din Râmnicu Vâlcea situat pe Str. Carol I nr. 30, bloc D6, parter, (Sediul PSD Vâlcea), jud. Vâlcea.

Senatorul Constantin Bogdan Matei

Este secretarul Comisiei pentru constituţionalitate, libertăţi civile şi monitorizare a executării hotărârilor Curţii Europene a Drepturilor Omului.
Are 10 iniţiative legislative iniţiate o interpelare şi 3 luări de cuvânt în plenul Senatului. Poate fi contactat la sediul judeţean al PSD Vâlcea.

Traian Guminski