Ce bine a lucrat Liviu Dragnea

Nici nu are importanţă că unii nu puteţi recunoaşte, iar alţii nici nu vă daţi seama cum acest om v-a făcut pas cu pas, măi, liberalilor şi useriştilor!

Mă uit la reacţiile unei părţi a presei şi a politicienilor şi îmi vine să râd. Unii strigă ca doamna Sevil este musulmancă şi alţii că este fina lui Dragnea. În religia musulmană nu există noţiunile de fini şi naşi pentru că nu are loc o slujbă religioasă la cununie, ci există doar martori! Dragnea şi doamna Shhaideh nu sunt Cristian Buican cu Victor Stănculescu, măi, nătărăilor!
PSD a fost acuzat mereu că are baroni locali care sunt promovaţi. Este clar însă că doamna Shhaideh nu este un baron. Liberalii urlau că ei promovează femei, iar pesediştii sunt misogini. Acum PSD are cele mai multe femei parlamentar din toate partidele, va avea şi miniştrii şi va pune pentru prima dată o femeie în fruntea unui Guvern al ţării noastre.
Cât tapaj s-a făcut cu alegerea lui Iohanis că cei din PSD nu îl vor pentru că este minoritar religios şi etnic! PSD pune acum un om care este şi minoritar religios, şi etnic, dar o face din punct de vedere politic şi mai bine plasat. Pentru că noi oricum eram apropiaţi Uniunii Europene la alegerea lui Klaus, acum însă vom fi apropiaţi şi lumii musulmane şi cred că ţara noastră arată acestei lumi o deschidere fără margini punând un musulman în fruntea Guvernului unei ţări majoritar creştine, majoritar ortodoxe. Cred că riscul unui atentat executat de un islamist pe teritoriul ţării nostre va scădea semnificativ în timpul mandatului Sevil Shhaideh! 
Poate doamna va face şi un lucru absolut normal şi va mai micşora bugetul alocat de ţară lăcaşelor de cult şi grupurilor de preoţi de toate religiile lăsându-i pe aceştia să îşi procure veniturile direct de la clienţii care au nevoie de serviciile lor. Banii economisiţi pot fi realocaţi educaţiei şi sănătăţii!
Doamna este incomodă jurnaliştilor dâmboviţeni obişnuiţi cu scandaluri. Nu are doctorat şi dosar penal, nu are amante-amanţi, nu merge la şpriţuri!
Este o profesionistă în administraţie şi economie, deci este tehnocrată arătând astfel că PSD nu are nimic împotriva tehnocraţilor profesionişti.  Nu poate fi acuzată de comunism, naţionalism, şovinism. Şi atunci în disperare de cauză, adversarii PSD o atacă acuzând-o anticipat că va executa comenziile lui Liviu Dragnea şi că de fapt acesta va conduce Guvernul. Măi, fraierilor, este posibil ca aşa să se întâmple, dar peste tot în lume conducerea partidului care câştigă Guvernarea dictează politicile de Guvernare şi liniile mari! Este posibil ca Liviu Dragnea chiar să vă mai păcălească o dată şi să nici nu încerce să devină el premier în viitorul apropiat pentru că un lider autentic şi puternic al unui partid mare care Guvernează, are mai multă putere de fapt decât un prim ministru, iar în plus, Liviu tocmai a fost ales al treilea om în stat după preşedintele ţării şi cel al Senatului.
Are stofă teleormăneanul, nu-i aşa? Stofă de lider autentic! Cu Alina sau Raluca nu îl puteţi face pe ăsta praf! Se pricepe şi la femei, şi ştie să le promoveze exact în cabinetele în care ele pot face faţă!

Traian GUMINSKI