Caz şocant în arestul Poliţiei Vâlcea! Un bărbat s-a spânzurat la doar câteva ore după ce a fost arestat

UPDATE: “Bărbatul, de 32 de ani, din Câineni, a fost introdus în arest, ieri, 14 ianuarie, după finalizarea cercetărilor într-un dosar penal, unde era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.
De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă”, ne-a transmis
Agent șef adjunct Udrea Cătălin Ștefan, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Câineni, a fost arestat ieri, 14 ianuarie, după finalizarea cercetărilor într-un dosar penal, unde era cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul şi-a luat viaţa într-o celulă a Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă a Poliţiei Vâlcea, în jurul orei 18:15.
Polițiștii vâlceni au constatat că, într-una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, acesta având înfășurat, în jurul gâtului, un cearceaf.
Au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia.