CAMPIONII DE LA VÂLCEA : Cristi Achim face istorie la Oradea, Adiță Păun – campion la CFR Cluj

Cristi Achim face istorie la Oradea – De trei ori campion!

Antrenorul vâlcean de baschet, Cristian Achim, reușește la Oradea o performanță greu de egalat. Profesorul vâlcean a reușit să câștige pentru a treia oară titlul național la baschet masculin, la cârma formației CSU Oradea, după o finală contra sibienilor de la BC CSU. În al patrulea meci al finalei, disputată din sistemul cel mai bun din cinci meciuri, CSM CSU Oradea a câștigat pe teren propriu, în sala “Antonio Alexe”, scor 75-66 (15-15, 15-12, 27-23, 18-16). Astfel, orădenii și-au asigurat al doilea titlu la rând și al treilea din istorie.


“Trăiesc o bucurie extraordinară! Suntem campioni naţionali a treia oară în ultimii 4 ani. Este ceva de nedescris! Vreau să le mulţumesc jucătorilor mei pentru că sunt într-adevăr adevăraţi campioni şi au demonstrat lucrul acesta. Este ceva greu de imaginat să repeţi o performanţă, să fii campion de două ori la rând şi de trei ori în ultimii 4 ani”, a declarat, la conferinţa de presă după joc, antrenorul orădenilor, Cristian Achim, pentru ebihoreanul.ro.


Și Adiță Păun e campion cu CFR Cluj

Un alt sportiv vâlcean care face istorie în sporturile de echipă este drăgășenenanul Adiță Păun, cel care a reușit să îmbrace pentru al doilea an tricoul de campion al României cu CFR Cluj. Ardelenii au terminat pe primul loc al clasamentului în Liga I la fotbal, după o luptă dusă până la final cu FCSB și CS Universitatea Craiova.

Gabi Cârjaliu