BREAKING NEWS! Accident de muncă la Mănăstirea Horezu! O restauratoare a căzut de pe schelă și a fost transportată la spital

UPDATE: Polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au intervenit în localitate, în urma unui apel pe 112, prin care s-a sesizat faptul că o femeie care executa lucrări de reparații al unui monument istoric, ar fi căzut de pe schelă, de la o înălțime de aproximativ 4 m.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde a intervenit de asemenea un echipaj al ambulanței, constatând că victimă a suferit traumatisme în urma căzăturii fiind însă conștientă.
Femeia de 36 de ani a fost transportată la spital.A fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, sub supravegherea unității de parchet. (IPJ VÂLCEA)

Incident grav în urmă cu puțin timp la Mănăstirea Horezu unde a avut loc un accident de muncă.
O restauratoare a căzut de pe schelă de la circa 5 m. Femeia în vârstă de 36 ani a fost transportată la spital cu diverse traumatisme. Vom reveni cu informații.