Borsetă cu droguri uitată într-un mall din Râmnicu Vâlcea

La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 16:22, un agent de securitate din cadrul unei societăți comerciale din municipiul Râmnicu Vâlcea a sesizat faptul că a fost găsită o borsetă ce conținea mai multe substanțe interzise și obiecte suspecte.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii la fața locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat de 29 de ani, din Râmnicu Vâlcea ca fiind proprietarul unei borsete găsită abandonată în incinta centrului comercial, în care se aflau 12 bile din staniol ce conțineau muguri vegetali de culoare verde-măsliniu cu miros înțepător, totodată fiind găsită și o cutie metalică ce conținea tot muguri vegetali de culoare verde-măsliniu și un grinder folosit la măcinarea resturilor vegetale.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc, faptă prevăzută și pedepsită de art. 4 din Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.