Bogdan Ţigaret îi face cadou un sens giratoriu modern cu turbo turaţie primarului Gutău

Mult mediatizatul inginer, specializat în transporturi rutiere şi tafic rutier, Bogdan Ţigaret, considerat de mulţi râmniceni un critic constant al actualei administraţii a municipiului, ne-a transmis recent că a luat decizia de a face un cadou deosebit primarului municipiului cu ocazia zilei sale de naştere.

“Doresc să îi fac cadou studiul de trafic rutier necesar construirii unui sens giratoriu modern cu turbo turaţie, absolut necesar municipiului. În zona Troianu la intersecţia semaforizată de lângă benzinărie, acolo unde se despart drumurile spre Horezu şi Drăgăşani se întâmplă frecvent accidente rutiere. Ele au loc şi atunci când semafoarele merg perfect, deşi se întâmplă des ca acestea să nu funcţioneze timp îndelungat ca în ultima săptămână.
Costurile unui sens giratoriu de acest gen, care în final ar arăta ca cel din poza pe care o ataşez, nu este unul imens. Este posibil chiar să coste mai puţin decât parcul ce va fi inaugurat în curând lângă Catedrala din Ostroveni. Cei din domeniu ştiu însă că o mare parte din costurile unui astfel de obiectiv îl reprezintă studiul de trafic (deoarece puţină lume ştie şi poate face un astfel de studiu) precum şi proiectarea în sine.
Dacă primarul Mircia Gutău va înţelege că oraşul şi cei care îl locuiesc şi vizitează au nevoie de acest obiectiv şi dacă folosindu-se de majoritatea confortabilă pe care o are în Consiliul Local va obţine votul pentru construirea sensului giratoriu eu sunt dispus să realizez gratuit studiul de trafic pentru a scădea costurile finale ale investiţiei. De fapt vreau să fac cadou acest studiu primarului Mircia Gutău şi nu este deloc un cadou ieftin pentru că este vorba de multe ore de muncă, de studierea traficului rutier şi pe timp de zi, dar şi de noapte, pe weekenduri sau zile lucrătoare, de calcule matematice, de statistici. Rămâne la latitudinea primarului dacă va accepta acest cadou şi dacă la rândul său este dispus să ofere râmnicenilor şi un obiectiv pe care nu l-a promis în campania sa electorală”, ne-a declarat Bogdan Ţigaret.

Traian Guminski