BOGDAN CONSTANTIN MATEI: PSD și-a respectat mereu angajamentele din programele de guvernare de aceea românii vor vota PSD!

Senatorul Bogdan Constantin Matei, candidat pentru Senatul României în Vâlcea din partea PSD, vorbește despre cele mai importante măsuri din noul program de guvernare propus de PSD pentru perioada 2021-2024:

Partidul Social Democrat a prezentat programul de guvernare pentru perioada 2021-2024. Documentul a fost elaborat în perspectiva alegerilor parlamentare și prevede majorări de pensii, reducerea impozitului pentru salariile sub 6.000 de lei, realizarea unui fond strategic de investiții și introducerea contractelor de performanță în instituțiile statului.
Programul de guvernare al PSD prevede creșterea pensiilor cu 32% până în 2024 și a salariului minim cu 57%.
Salariul minim și bonurile de masă vor fi scutite de impozit. De asemenea, impozitul pe salariu va fi redus în funcție de numărul de copii pe care îi are angajatul.
PSD promite stimulente financiare pentru angajații cu copii printre care majorarea stimulentului de reinserție în muncă, majorarea indemnizației de creștere a copilului sau introducerea voucherelor pentru creșă.
Programul nostru de guvernare mai prevede o schemă de ajutor de stat pentru crearea de locuri de muncă. Firmele ar urma să primească un ajutor până la 100.000€ pentru susținerea afacerii, cu garanție pentru 50% din credit. 50% din ajutorul nerambursabil este pentru salariile noilor angajați.
De ce este atât de important acest document? Păi pentru că lumea știe că noi ne-am respectat promisiunile din programele!
De aceea îi îndemn pe vâlceni să vină la vot în 6 decembrie și să voteze parlamentarii care vor vota viitorul Guvern!”.