Constantin Rădulescu – președinte Consiliul Județean Vâlcea!

Constantin Rădulescu va continua încă patru ani la conducerea Consiliului Județean Vâlcea. Candidatul PSD Vâlcea a spus încă de la începutul campaniei electorale că nu va apela la atacuri la persoană și va miza doar pe o dezbatere pe proiecte. Și faptele au vorbit pentru social-democrat care a câștigat un nou mandat, după o luptă cu liberalul Cristian Buican. “Bine faci, bine găsești” a fost sloganul câștigător și politica lucrurilor bine făcute va continua la Vâlcea. În plus, reușita proiectelor este garantată și de continuarea colaborării între președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu și primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

“Pentru mine, așa cum am spus-o de atâtea ori, o campanie câștigată nu este o victorie.
Este asumarea unui parcurs, a unui drum pe care merg alături de oameni, e drumul acela unde, la sfârșit, te întâlnești cu acea sintagmă, despre care am vorbit mereu: BINE FACI, BINE GĂSEȘTI!
Această victorie nu poate fi victoria mea, e victoria oamenilor, a echipei PSD, e a fiecăruia dintre noi, cei care asumă binele mai presus de orice.
Felicitări tuturor candidaților PSD! Felicitări domnului Mircia Gutău, încă o dată primarul Râmnicului!
Felicitări contracandidaților mei, dar mai ales mulțumiri oamenilor față de care revin cu promisiunea că, indiferent de preferințele lor politice, vor rămâne întotdeauna pe primul loc!” – Constantin Rădulescu.

Constantin Rădulescu – Președinte Consiliul Județean
PSD: 14 – consilieri
PNL: 11 – consilieri
PER: 4 – consilieri
USR: 3 – consilieri

Această victorie nu poate fi victoria mea, e victoria oamenilor, a echipei PSD, e a fiecăruia dintre noi, cei care asumă binele mai presus de orice.Felicitări tuturor candidaților PSD! Felicitări domnului Mircia Gutău, încă o dată primarul Râmnicului! Felicitări contracandidaților mei, dar mai ales mulțumiri oamenilor față de care revin cu promisiunea că, indiferent de preferințele lor politice, vor rămâne întotdeauna pe primul loc!

Publicată de Constantin Rădulescu pe Duminică, 27 septembrie 2020