Berbecaru este sigur că SCM poate câștiga Campionatul

Fostul președinte al echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, actualmente consilier la SCM, este convins că formația noastră poate câștiga din noi întrecerea internă, chiar dacă alte cluburi au bugete mai mari:

“Nu avem cel mai mare buget din Liga Florilor dar nu bugetul joacă pe teren. Am avut trei jucătoare nominalizate pentru echipa ideală a Ligii Campionilor, lucru care spune mult”.
“Nea Petrică” spune că lotul este valoros, dar că mai este nevoie de experiență pentru a visa și la Liga Campionilor: “Este nevoie de puțin timp și de o mai mare experiență a unor jucătoare pentru a câștiga Liga Campionilor. Avem multe jucătoare talentate dorite de marile cluburi ale Europei. Ele au dorit, însă, să rămână la Vâlcea. Am reușit și câteva transferuri importante. Un factor important este și publicul vâlcean care le-a încântat. Avem și un climat favorabil, condiții foarte bune. Sunt câteva aspecte pe care Oltchim nu a reușit să le ofere. Mă refer de exemplu la mașini de serviciu. Sunt 11-12 jucătoare care beneficiază de acest avantaj”. (G.C.)