Bătrânii neajutorați din Costești au parte de surprize de Sărbătorile de Iarnă

O inițiativă on-line inițiată de asociația “Costești, colț de Rai” le va aduce o mare bucurie bătrânilor neajutorați din comuna vâlceană Costești.

“Ai început deja să faci cumpărături pentru cea mai așteptată sărbătoare din an. Masa îți va fi plină cu bunătăți de care se va bucura întreaga familie, în casă-ți va fi cald și sufletul îți va fi împăcat. Un sentiment unic, nu-i așa? Așa ar trebui să fie pentru toată lumea! Și pentru cei mai neputincioși dintre noi, cei ai căror copii au plecat lăsându-i în urmă, cei rămași singuri pe lume în anii grei ai vieții, cei care se uită cu dor la vremurile în care nu erau triști de Sărbători… Pentru bătrânii noștri, suflete nevoiașe din comuna Costești! Haideți să le arătăm celor peste 30 bătrâni nevoiași din Costești că nu vor fi singuri de Crăciun. Haideți să strângem împreună alimente pentru ei și să le împărțim înainte de Sărbători! Sunt binevenite toate cumpărăturile care pot fi oferite pentru masa de Sărbători: făină, ulei, zahăr, carne și alte alimente de bază, semipreparate, congelate, conserve, fructe, legume etc. Pe toți cei care doresc să se alăture nouă în acțiunea caritabilă, vă așteptăm în:
Locația de colectare a donațiilor: sala de ședințe a primăriei, între orele 10.00-16.00, până pe data de 22 decembrie. Mențiuni: acest eveniment este unul caritabil, o inițiativă care nu este susținută de niciun partid politic. Primăria comunei Costești a oferit sprijin în desfășurarea evenimentului. Prin participare, se ia de către participanți și organizatori angajamentul deplin asupra respectării tuturor restricțiilor legale și măsurilor de distanțare socială impuse de contextul pandemic.
Donațiile vor fi colectate și distribuite conform prevederilor stării de alertă. Donațiile vor fi contorizate pe un tabel și afișate public. Numele dumneavoastră nu vor fi făcute publice”, este mesajul organizatorilor.