Bătălie între Romeo Rădulescu şi Grig Crăciunescu

Lucrurile s-au limpezit. Pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, populaţia va avea de ales probabil între vreo zece candidaţi, dar şanse reale au cei doi candidaţi ai PSD şi PNL. După ce la PSD conducerea centrală a stabilit că deputatul Romeo Rădulescu va fi candidatul PSD la Primăria Râmnicu Vâlcea, iată că şi liberalii au oficializat candidatura consilierului municipal Grigore Crăciunescu.

Organizaţia Municipală a PNL Râmnicu Vâlcea a validat miercuri, 24 februarie 2016, candidatura oficială a consilierului municipal Grig Crăciunescu pentru Primăria Râmnicului, la alegerile din iunie. Propunerea Organizaţiei Municipale a fost transmisă Biroului Executiv Judeţean al PNL Vâlcea, care a supus-o validării joi seară. Aşa că Grigore Crăciunescu este oficial candidatul PNL la Primăria Râmnicului, după ce a trecut printr-o competiţie internă în partid şi printr-o serie de sondaje realizate de partid pentru stabilirea celui care va intra în lupta electorală pentru Primărie.
Cei doi favoriţi, Grig Crăciunescu şi Romeo Rădulescu, au experienţă managerială în mediul privat, dar şi experienţă administrativă. Au fost cândva colegi în PDL, se cunosc foarte bine şi vor acorda atenţie maximă realizării unui program atractiv pentru electorat venind cu propuneri concrete pentru dezvoltarea municipiului.
Sperăm, de asemenea, că indiferent care dintre ei va ajunge primar să ţină departe atenţia procurorilor faţă de primăria municipiului, să aibă un comportament demn, să nu se lăcomească în a pune mâna prin fel de fel de aranjamente pe terenuri din oraş. Şi mai ales să stopeze distrugerea spaţiilor verzi din oraş. Râmnicu Vâlcea are nevoie imperios de un primar bun administrator care să nu fie dator unei camarile formate din comercianţi, aventurieri şi politruci.

Traian Guminski