Bărbatul care a agresat poliţistul în bătaia de pe Ştirbei Vodă a fost arestat 30 de zile

Unul dintre cei doi rromi reţinuţi ieri, dipă scandalul care a avut loc pe strada Ştirbei Vodă, a fost arestat 30 de zile.

Reamintim că pe str. Ştirbei Vodă intersecţie cu Splaiul Independenţei, pe trotuar, mai persoane au instalat cu două zile în urmă mai multe mese pe care se aflau băuturi alcoolice şi produse alimentare, iar prin atitudinea şi manifestările acestora au tulburat ordinea şi liniştea publică din zonă. Localnicii din zonă au cehamt poliţia, iar la faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie, stabilindu-se că cele sesizate se confirmă şi au solicitat persoanelor în cauză să se conformeze regulilor de convietuire socială. Grupul de persoane nu s-a supus recomandărilor poliţiştilor, proferând expresii şi cuvinte jignitoare acestora.Un poliţist a fot rănit în scandal şi transportat la spital.
Alexandru C. de 28 de ani a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au admis propunerea procurorului, tânărul râmânând încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Faţă de R. Bernard, de 41 de ani, a fost luată măsura preventivă de control judiciar. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.