Bărbat reținut pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără permis de conducere

Un bărbat, de 35 de ani, din comuna Bratca, județul Bihor, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără permis de conducere.

Ieri, 8 februarie, polițiștii din Băbeni au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Bratca, județul Bihor, pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.
În fapt, la data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, în timp ce acționau pe raza comunei Frâncești, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism.
Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţistului, s-a procedat la urmărirea autoturismului până când acesta a intrat în coliziune cu un gard din beton, pe raza comunei Frâncești, satul Coșani, iar din autoturism au coborât 3 persoane, conducătorul auto și alți doi ocupanți, care au reușit să fugă de la fața locului.
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băbeni au depistat conducătorul auto, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, au documentat activitatea infracțională a acestuia, iar la data de 8 februarie a.c., au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.
Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.