BĂRBAT DIN SĂLĂTRUCEL, REȚINUT DE POLIȚIȘTI! A încălcat ordinul de protecţie

La data de 02 august a.c., polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Berislăvești și Sălătrucel au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 45 de ani, din comuna Sălătrucel, sat Sălătrucel, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile de protecție prevăzute de art.23 alin.1 și 4, lit. a și b și dispuse prin ordinul de protecție.

În fapt, în perioada 01/02 august a.c., polițiștii l-au identificat de două ori pe bărbat, la locuința comună a familiei sale, din satul Seaca, acesta încălcând ordinul de protecție emis de Judecătoria Brezoi, acesta având interdicția de a nu se apropia la mai puțin de 100 de metri de locuința de domiciliu și de membrii familiei sale. De asemenea, bărbatul a încălcat și măsura controlului judiciar, dispusă împotriva sa, acesta având obligația de a nu părăsi limita teritorială a comunei Sălătrucel, sat Sălătrucel.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea dispunerii de măsuri legale.