Bărbat din Mateeşti, arestat pentru tentativă de omor

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat din Mateești.

La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale şi polițiștii Postului de poliție Mateești, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat din comuna Mateești, condamnat la o pedeapsa de 6 ani şi 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.
În fapt, la data de 17 aprilie a anului trecut, bărbatul a fost implicat împreună cu mai multe persoane, într-un conflict spontan ce a avut loc în comuna Mateești, într-un local. Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi lovit persoana vătămată cu un topor și ar fi spart geamul unei mașini, fiind condamnat la pedeapsa închisorii cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.