Bărbat din Horezu arestat pentru tâlhărie

Vineri, 23 iunie a.c., magistrații Judecătoriei Horezu au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, față de un bărbat de 34 de ani, din orașul Horezu, cercetat într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 20 iunie a.c., acesta i-ar fi sustras un telefon mobil, suma de 2.000 de lei și 650 de euro, unui bărbat de 40 de ani, din localitatea Polovragi, în timp ce se plimba pe o stradă din orașul Horezu.
În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința bărbatului, au fost descoperite și ridicate bunurile și valorile sustrase.
Astfel, la data de 22 iunie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore a persoanei, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.