Bărbat din Grădiştea, reţinut pentru tentativă de omor

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de B.C., de 51 de ani, din comuna Grădiştea, bănuit pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

“În fapt, la data de 21 decembrie a.c., B.C. l-ar fi lovit cu un cuţit, de două ori, pe un bărbat de 47 de ani, din comuna Grădiştea, provocându-i două răni deschise. Fapta a fost săvârşită la domiciliul persoanei vătămate, unde, după sacrificarea unui porc, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, între B.C. şi P.D. s-a iscat un conflict spontan, soldat cu rănirea gravă a persoanei vătămate. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a acordat primele îngrijiri medicale persoanei vătămate, aceasta fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Horezu.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor. Faţă de B.C. s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile”, comunică poliţiştii vâlceni.
Update
În această după – amiază, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea a admis propunerea procurorului şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului B.C., de 47 de ani, din comuna Grădiştea, pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.