Bărbat din Câineni reţinut pentru viol!

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, sprijiniți de cei ai Serviciului Criminalistic, au depistat și reținut un bărbat de 37 de ani, din comuna Câineni, bănuit de tentativă de viol, faptă comisă la data de 14 martie, în comuna Budești.

La data de 21 martie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.
În fapt, la data de 14 martie a.c., persoana vătămată, o tânără din Râmnicu Vâlcea, a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol, faptă comisă în comuna Budești.
Din verificări a reieșit că persoana vătămată se afla la locuința unei cunoștințe, în acel loc aflându-se și persoana bănuită, care i-ar fi propus să întrețină raporturi sexuale, iar când aceasta a refuzat, ar fi început s-o agreseze fizic. Fata a reușit să scape, venind ulterior la poliție pentru a sesiza fapta.
Cercetările au fost declanșate imediat, iar la data de 21 martie, bărbatul a fost reținut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.