Bărbat din Bălceşti reţinut pentru ultraj! A încercat să lovească cu securea un poliţist şi un jandarm

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 16:00, P.M.N., de 14 ani, din Bălceşti a solicitat intervenţia poliţiei pentru aplanarea unui conflict în familie, sesizând că tatăl său o agresează.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj mixt, compus dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Bălceşti şi un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea – Detaşamentul 4 Bălceşti, care au intervenit pentru aplanarea conflictului. Membrii patrulei mixte au fost ameninţaţi cu o secure de către bărbatul agresiv, respectiv D.D.E., de 37 de ani, din oraşul Bălceşti, care provocase scandalul.
Bărbatul foarte agresiv a încercat să-i lovească pe membrii echipajului cu securea, acesta fiind oprit de membrii familiei sale.
Iniţial bărbatul a încercat să se sustragă urmăririi penale, însă a fost depistat de poliţişti, cu sprijinul jandarmilor.
Marţi, 7 martie, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, a luat măsura retinerii pentru 24 de ore faţă de D.D.E., acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, urmând ca mâine, 8 martie a.c., să fie prezentat Judecătoriei Bălceşti cu propunere de arestare preventivă.