Bărbat din Băbeni bănuit de lovire şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, reţinut de poliţiştii vâlceni

Polițiștii Poliției orașului Băbeni au dispus ieri, 20 ianuarie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, reținerea unui bărbat de 48 de ani, bănuit că și-ar fi agresat fosta soție.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore, un bărbat din orașul Băbeni, bănuit că si-ar fi lovit fosta soție, deși există o hotărâre a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea care-i interzice să se apropie de femeie.
În fapt, în dimineața zilei de 20 ianuarie a.c, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Băbeni, cu privire la faptul că fostul său soț, cu care, locuiește în același imobil, ar fi agresat-o fizic, amenințând ulterior că se va sinucide.
Din verificări a rezultat că există o hotărâre a Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, din data de 18 ianuarie a.c, prin care bărbatului i se interzice să se apropie de fosta soție.
Persoana bănuită a fost reținută, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și nerespectarea hotărârilor judecătorești urmând ca procurorul să dispună cu privire la prezentarea bărbatului instanței de judecată.