Bărbat condamnat de două ori pentru furt, dus la Colibaşi

Un bărbat va executa două pedepse cu închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru că a comis mai multe infracţiuni de furt şi furt calificat.

Magistraţii Judecătoriei Horezu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe D. Vasile, de 28 de ani, din comuna Copăceni, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani închisoare pentru săvârşirea de furturi. Şi magistraţii Judecătoriei Drăgăşani a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe acelaşi tânăr, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 1 an şi 4 ani închisoare pentru săvârşirea de furturi.
Întrucât condamnatul nu a fost identificat acesta a fost pus în urmărire naţional şi internaţional din data de 11.01.2016. În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, în perioada 2014-2015 a sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciul de aproximativ 4000 de lei. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza municipiului Drăgăşani. Acesta a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.