Bani pentru modernizarea unei străzi importante din Băile Olănești

Primarul Sorin Vasilache, a obținut fondurile necesare pentru reabilitarea mai multor străzi din orașul stațiune. Cel mai important este că a găsit finanțare pentru modernizarea străzii Glodeanu.

Această stradă face legătura cu localitatea Muereasca pe o lungime de peste 1,7 kilometri. Comuna Muereasca a modernizat de mai multă vreme calea de acces aflată pe teritoriul comunei care face legătura cu Băile Olănești. Un drum modern asfaltat dintre cele două localități permite turiștilor aflați în stațiunea Călimănești să facă excursii mult mai ușor în Băile Olănești decât pe drumul european și apoi prin Râmnicu Vâlcea și, invers, cei din Băile Olănești pot merge în Călimănești și să viziteze obiective din acea zonă.
Iar traversarea comunei Muereasca de către turiști aduce comunei un plus de interes și o cunoaștere a frumuseților acestei zone nu așa des tranzitată din cauza acestor căi de acces vechi neasfaltate care trebuiau modernizate. Colaborarea pe transport și alte proiecte între UAT urile Olănești, Muereasca, Călimănești a permis realizarea mai multor investiții și deschide drum spre alte proiecte benefice comunităților locale din zonă, dar și multor turiști străini și români care aleg să vină în cel mai frumos județ din România. (T.G.)