AZI accident grav la Milcoiu! Patru persoane rănite

Un accident grav de circulaţie a avut loc azi, ora 12.20, pe raza Comunei Milcoiu, DN7, la Km 163, fiind implicate o autoutilitară şi 2 TIR-uri. Traficul rutier a fost blocat total, la această oră desfăşurându-se normal


Conform poliţiştilor vâlceni, motivul a fost neadaptare la viteză – curbă spre dreapta. Semiremorca unui autocamion ce se deplasa pe direcția Piteşti – Sibiu, pătrunde pe sensul de opus unde lovește un autoturism pe care îl proiectează într-un al autocamion. Patru persoane au fost rănite.
“Inspectoratul pentru Situații de Urgență s-a deplasat cu o autospecială de descarcere, o ambulanță SMURD, iar SAJ cu 2 ambulante. Au fost implicate 2 TIR uri şi un autoturism, s-a mai trimis o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. S-a intervenit pentru scoaterea a două persoane încarcerate în autoturism. În jurul orei 13.25 a fost extrasă și ultima victimă, însă a intrat în stop cardio-respirator, s-a efectuat manevre de resuscitare în ambulanţa SAJ pe drumul către UPU, la aceste manevre participând şi un membru de pe descarcerare. Celelalte victime erau conştiente, însă prezentau multiple traumatisme. Din cele 4 victime, echipajul SMURD a transport la spital o femeie, în vârstă de 47 ani, care prezenta un traumatism toracic si unul la membrul inferior stâng” – ISU Vâlcea.