Aurel Simion- cel mai profesionist și echilibrat liberal din alegerile locale vâlcene

Aurel Simion este candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea .Este secretar de stat în Ministerul Agriculturii de patru ani și este obișnuit cu administrația publică la cel mai înalt nivel. Aurel Simion a avut mai multe mandate de consilier județea, provine din mediul de afaceri și este antreprenor din anul 1991, an în care a înființat Avii – Gis, cunoscuta societate comercială de preparare a cărnii.
În cea mai “sălbatică” precampanie electoral din Vâlcea din ultimii 20 de ani candidatul liberal la președenția CJ iese din tipar și refuză atacurile. Pare a nu fi interesat de contracandidați, de partide, de nimic decât de vâlceni și de programul cel propune acestora pentru a obține votul lor
Într-o campanie în care atacurile dezlănțuite dintre liderii PSD și PNL țin capul de afiș al rețelelor de socializare la Vâlcea, Simion este un genteleman, un lord al dialogului, al propunerilor constructive, un maestro al explicațiilor legate de economia vâlceană.
Aurel Simion este și exrem de bine pregătit profesional, nu are schelete în dulap, are un discurs fluent, aplicat. Este respectat de primari din toate formațiunile politice și chiar de către contracandidații săi.
Cu mai puțin de o lună până la intrarea în campania electorală Aurel Simion pare liberalul cel mai capabil să strângă voturi din tabăra indecișilor.

Traian GUMINSKI