AUR vine să-i ajute pe vâlcenii cu probleme de sănătate

În perioada 23-28 octombrie, caravana AUR va traversa județul Vâlcea, ajungând în diverse localități pentru a oferi servicii medicale esențiale comunităților rurale. Această inițiativă vine în sprijinul vâlcenilor, facilitând accesul la îngrijire medicală în apropierea lor. Spitalul mobil AUR va dispune de o echipă medicală bine pregătită și echipament medical modern pentru a furniza consultații gratuite de medicină generală, ecografie, oftalmologie, analize de sânge și stomatologie.
Programul Caravanei AUR include opriri în diverse localități din județul Vâlcea:
În zilele de 23 și 24 octombrie, caravana va poposi în orașul Băbeni.
Ulterior, în intervalul 25-26 octombrie, locuitorii din Berbești și localitățile învecinate vor beneficia de serviciile medicale ale spitalului mobil.
În cele din urmă, în zilele de 27 și 28 octombrie, caravana AUR va ajunge în comuna Fârtățești.
Această inițiativă are ca scop principal apropierea serviciilor medicale de comunitățile rurale, astfel încât locuitorii din mediul rural să nu mai fie nevoiți să călătorească pe distanțe mari pentru a primi îngrijire medicală. Este o modalitate eficientă de a asigura accesul la servicii de sănătate pentru toți cetățenii, indiferent de locul în care se află.
De asemenea, este demn de menționat că inițial, AUR și-a propus să construiască un spital cu fondurile alocate partidelor politice în campania electorală. Cu toate acestea, din cauza unor constrângeri legale, proiectul a fost adaptat pentru a deveni un spital mobil. Acest pas arată angajamentul AUR pentru a oferi asistență medicală de calitate în comunitățile rurale și pentru a face serviciile medicale mai accesibile pentru toți cetățenii județului Vâlcea.