Au intrat cu motoscuterul într-un gard

Polițiștii vâlceni au fost sesizaţi duminică, 15 mai, în jurul orei 20.40, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 7 D- Grebeşti.

“Din primele verificări, s-a stabilit faptul că U. Nicolae, de 40 de ani, din com. Câineni, jud. Vâlcea, a condus un motoscuter neînmatriculat, iar la km.2+250 m pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta şi pantă, a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu motoscuterul într-un gard.
Din accident, a rezultat rănirea lui U. Nicolae, care a fost transportat la Spitalul judeţean Vâlcea(T.C.C. acut minor, escoriaţii faciale multiple) şi a lui P. Mihai(politraumatism prin accident rutier, suspect fractură piramidă nazală), ambii fiind pe motoscuter. Celor doi bărbaţi implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru P. Mihai şi 1,36, mg/l alcool pur în aerul expirat pentru U. Nicolae. De asemenea celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se transmite în comunicatul IPJ Vâlcea.