Atmosferă emoționantă la “Memorialul Marius Băluță”

“Turneul de box – Memorialul Marius Băluță”, această competiție frumoasă organizată de CS Vâlcea 1924, cu sprijinul CJ Vâlcea, a reunit la Râmnicu Vâlcea zeci de sportivi iubitori ai boxului. Merite deosebite au Răzvan Vîlcea, coordonatorul secției de box – CS Vâlcea 1924, familia Băluță, echipa de tineri voluntari iubitori de sport, coordonată de Laurențiu Rădoi, precum și președintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, pentru sprijinul acordat în desfășurarea acestei gale de box. Prezent la eveniment, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, și-a exprimat satisfacția că a putut realiza două lucruri importante: o seară fierbinte, plină de adrenalină, și un gest frumos în memoria marelui antrenor vâlcean.
“Un eveniment memorabil, plin de emoție și respect pentru cel care a fost Marius Băluță, un mare campion și un exemplu de dăruire pentru sportul românesc. Am putut asista la meciuri spectaculoase, în care tinerii boxeri din Vâlcea au demonstrat că au talent și potențial să ducă numele județului și al țării la cel mai înalt nivel.
Îi felicit pe toți, pentru performanțele lor și le urez mult succes în continuare! Mulțumesc Clubului Sportiv Vâlcea 1924 și tuturor celor implicați în organizarea acestei gale, care a fost un omagiu frumos adus lui Marius Băluță. El va rămâne mereu în inimile noastre!”- a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea. (Gabriel Cîrjaliu)