ATENŢIE, ELEVI! LICEUL TEHNOLOGIC FORESTIER își actualizează oferta de școlarizare! Aflaţi nouătăţile!

Ca urmare a apariției Broșurii pentru admiterea la liceu și în învățământul profesional de stat și profesional dual pentru anul școlar 2019-2020 (http://isjvl.ro/images/stories/food/site/ADMITERE_2019/Brosura_VALCEA_2019.pdf), LICEUL TEHNOLOGIC FORESTIER își actualizează oferta de școlarizare, astfel încât absolvenții de clasa a VIII-a să poată afla câte clase există în unitatea de învățământ, profilul și specializarea, numărul de locuri, precum și corespondența dinte calificare și codul opțiunii din Broșura de admitere.

Elevii înscrişi la calificările „Tehnician în silvicultură şi exploatări forestiere”, „Mecanic auto” și „Tinichigiu vopsitor auto” vor efectua GRATUIT ŞCOALA DE ŞOFERI.
Elevii care vor urma cursurile claselor de învăţământ dual vor primi o BURSĂ de 400 lei pe lună (200 lei din fonduri publice şi 200 lei de la agentul economic).
Operatorii economici (SC AVICARVIL SRL-La Provincia, SC DIANA SRL, SC MINET SA și SC BOROMIR IND SRL, ASOCIAȚIA VÂLCEA DUAL LEARNING) vor asigura şi echipamentul de lucru, echipamentul de protecţie, transportul la şi de la locul de practică, cheltuielile pentru examinări de medicina muncii şi analize medicale obligatorii în vederea efectuării stagiului de pregătire practică. Primăria municipiului Rm. Vâlcea va asigura, gratuit, cazarea și masa elevilor din afara municipiului, care doresc să locuiască în internatul liceului.