Atenție! APAVIL anunță întreruperea apei potabile pe strada Posada, marți 30 aprilie 2024

În vederea executării lucrărilor de conectare a branșamentului din PEHD D110mm de pe strada Posada nr. 33, cu conducta din PEHD D110mm, în data de 30.04.2024, între orele 1000 – 1500, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea, pe strada Posada (de la clădirea VEL PITAR până la imobilul cu nr. 15, SGA, RAJDP, COZIA FOREST, FORCONCID și imobile), pe partea stângă de mers dinspre Râmnicu Vâlcea către Copăcelu.
Echipele de intervenție ale APAVIL S.A. vor face eforturi susținute pentru executarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil S.A. vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

SOCIETATEA APAVIL S.A.