Atelierele gratuite Banometru vin la Râmnicu Vâlcea

În ziua de azi, să ai echilibru între venituri și cheltuieli pare aproape imposibil. Mai ales atunci când ai rate la bancă, salariul nu crește, poate chiar scade sau nu mai e deloc și de încă un credit nu poate fi vorba, situația nu e roz și nu e nimeni lângă tine să te sfătuiască ce să faci mai departe.

Din fericire, există Banometru (www.banometru.ro), un program complet gratuit, care te poate sprijini să readuci echilibrul în buzunarul tău. Consultanții financiari ai programului te pot ajuta să vezi ce cheltui în plus sau cum să faci să ai venituri suplimentare pentru a reuși ceea ce acum pare imposibil: să-ți revii financiar.
Banometru este un program care merge în profunzime, încercând să găsească soluții individuale pentru fiecare dintre cei care se înscriu în program și se adresează tuturor celor care acum se află într-un impas financiar. Atelierele organizate la București și Cluj Napoca, precum și întâlnirile față în față sau telefonice, au venit în sprijinul a peste 500 de oameni, cu probleme foarte diferite: credite la bancă, împrumuturi de la prieteni, întârzieri la plata impozitelor sau a întreținerii sau, pur și simplu, imposibilitatea de a asigura un trai decent de la un salariu la altul.
Ce trebuie să faci pentru a deveni unul dintre cei care beneficiază de program: te înscrii pe www.banometru.ro la atelierul din orasul tăi, care durează două ore, după-amiaza, începând cu ora 18:00. La această întâlnire poți afla informații de bază despre situația ta financiară – venituri, cheltuieli, datorii, despre cum îți poți crește venitul, cum poți plăti datoriile anticipat și care e ordinea corectă. Apoi, dacă ești mulțumit de rezultat, poți merge mai departe și poți cere o ședință de consiliere individuală, prin telefon sau continuând discuția online. Atât atelierul, cât și ședințele de consiliere individuală sunt gratuite.
Consultantul financiar a instruit, până acum, peste 2000 de persoane în peste 100 de cursuri, pe teme precum educație financiară, antreprenoriat, antreprenoriat social sau managementul afacerilor; toate discuțiile cu el sunt confidențiale, iar datele tale nu vor ajunge nicăieri mai departe de urechile lui și buzunarele tale.
Atelierul Banometru va avea loc în Râmnicu Vâlcea pe data de 23 noiembrie, la ora 18:00, la Biblioteca Județeană Antim Ivireanu (str. Carol I, nr. 26). Înscrie-te gratuit pe ww.banometru.ro.
Banometru este un program de responsabilitate socială coordonat de Asociația pentru Relații Comunitare și este realizat cu sprijinul ING Bank.