Așteptările Primăriei Stoilești de la noul Guvern

Comuna Stoilești, cea cu o suprafață foarte mare și cu cea mai mare rețea de drumuri interioare din județ, a fost puternic “sancționată” în ultimii doi ani de guvernările liberalo-useriste.
Florin Ionescu, primarul comunei, este un social democrat convins care a obținut pentru PSD victorii zdrobitoare la toate alegerile din localitate, iar liberalii nu au putut uita acest lucru.
Comuna a continuat însă să se dezvolte prin munca unei echipe serioase edilitare.
Imediat după anunțarea componenței noului Guvern am purtat o discuție cu primarul din Stoilești, în timp ce edilul analiza niște documente pentru punerea în posesie cu păduri a unor localnici.
“Așteptăm în primul rând o guvernare normală, una bazată pe un echilibru care să nu țină cont de culoare politică a primarilor în repartiția fondurilor. În primul rând avem nevoie de niște linii de finanțare a unor proiecte. Timp de peste doi ani nu am avut nicio posibilitate în acest sens. PNDL 3 trebuie demarat mai repede iar banii pe PNNR trebuie direcționați acolo unde este nevoie de ei. Comuna Stoilești are însă ca prioritate demararea proiectului de alimentare cu apă pe POIM, un proiect pe care Ludovic Orban, când a ajuns premier a “uitat” să-l mai semneze, deși promisese că va face acest lucru.
Am încredere că noul Guvern va fi unul mult mai bun decât cele liberalo-useriste”, ne-a precizat primarul Ionescu. ( T.G.)