Așteptarea a luat sfârșit la Păușești. Încep lucrările la rețeaua de canalizare

Primarul comunei vâlcene Păușești-Otăsău, Cătălin Avan, i-a obișnuit pe oamenii din comunitatea locală că tot ce promite face și că niciodată nu promite atunci când știe că nu poate rezolva o anumită problemă.
În aceste condiții, nu e nicio surpriză că Avan a câștigat clar toate alegerile locale la care a participat, inclusiv pe cele din această vară.
Ei bine, una dintre promisiunile importante este pe cale să se îndeplinească. Gospodăriile din Păușești-Otăsău vor beneficia de rețeaua de canalizare și astfel va crește considerabil gradul de confort al oamenilor. Contractul de finanțare în valoare de 8,2 milioane de lei a fost semnat și proiectul își va urma cursul firesc.
Banii vin de la Planul Național de Redresare și Reziliență și în comună vor fi montate 54 de microstații de epurare, în cadrul unui sistem inteligent care este folosit în multe țări din Occident. La rețeaua de canalizare vor fi racordate aproximativ 700 de gospodării, iar termenul de implementare a proiectului este de 24 de luni.