Asociația “Copii fără Copilărie din județul Vâlcea” în parteneriat cu LIDL și Banca Regională pentru Alimente Craiova vă invită să faceți fapte bune în preajma Sărbătorilor Pascale

În perioada 03 – 24 Aprilie, Lidl și Banca Pentru Alimente organizează Colecta de Paște 2023.
Clienții care fac cumpărături în cele 2 magazinele LIDL din Rm Vâlcea (Bld. Dem Radulescu si str Dacia), precum și în magazinul LIDL Drăgăsani, (situat pe strada Tudor Vladimirescu), pot dona alimente neperisabile în cutia aflată după casele de marcat. Alimentele care pot fi donate sunt marcate printr-o etichetă aflată la raft în magazin şi vor fi donate pentru beneficiarii de la Asociatia Copii fără copilărie din judetul Vâlcea!
Produsele fac parte din categorii neperisabile, care nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri. Clienții pot dona aceste produse în cutiile special amenajate la ieșirile din magazinele participante la program, urmând ca alimentele să fie preluate de Băncile pentru Alimente din regiune.
Vă mulţumim în numele tuturor acestor copii!

Sonia Iorga – Președinte Asociația Copii fără Copilărie