Arme albe găsite în casa unui bărbat din Galicea

FOTO  Galicea 1_600x300
Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Milcoiu au efectuat luni, 16 noiembrie, o percheziţie la domiciliul lui Florian P., de 42 de ani, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării mai multe obiecte care au ajutat la săvârşirea unor infracţiuni de lovire şi ameninţare.

“La data de 11 noiembrie a.c., la Postul de Poliţie Galicea a fost înregistrată plângerea penală formulată de Florina L., din localitate, în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi ameninţare, săvârşite de către Florian P., de 42 de ani.
În data de 12 noiembrie a fost emis un mandat de percheziţie domiciliară de către Judecătoria Rm. Vâlcea, prin care a fost încuviinţată efectuarea percheziţiei la domiciliul susnumitului”, se spune în comunicatul transmis de IPJ Vâlcea.
Poliţiştii vâlceni au confiscat:
– o sabie confecţionată artizanal din inox cu lungimea totală de 52 cm, având lama în lungime, respectiv partea tăietoare de 35 cm şi lăţimea de 2,5 cm, prevăzută cu mâner din material lemnos în lungime de 17 cm;
– o sabie confecţionată artizanal din inox cu lungimea totală de 64 cm, având lama în lungime, respectiv partea tăietoare de 43 cm şi lăţimea de 6,5 cm, prevăzută cu mâner metalic în lungime de 21 cm;
– o bâtă din lemn tip baseball în lungime de 68 cm;
– o bâtă din lemn în lungime de 107 cm şi lăţimea de 3cm.

Cercetările vor fi continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi lovire şi alte violenţe.