Arestat după ce și-a ucis nepoata de trei anișori

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale penale față de o persoană aflată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor față de un membru al familiei. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment a rezultat că inculpatul, aflat în locuința sa din Câineni a fost iritat de faptul că o minoră în vârstă de 2 ani și 11 luni plângea și a exercitat cu intensitate acte de violență asupra ei. Mai exact a aruncat-o pe podeaua de ciment a imobilului, victima suferind un poliutraumatism cu traumatism cranio-cerebral, leziuni care au condus la ecesul fetiței, la Spitalul de Pediatrie de la Sibiu.
Victima era nepoata de soră a inculpatului, fetița fiindu-i încredințată spre creștere și educare, în lipsa părinților.
“Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate să înfrângă pricipiul prezumpției de nevinovăție”, spun reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.