Arbitru de fotbal ameninţat cu moartea şi bătut de un jucător din Pietrari

Pe stadioanele din judeţ au loc din ce în ce mai des acte de violenţă.
Duminică, 13 octombrie, la meciul jucat acasă de cei din Pietrari împotriva echipei din comuna Popeşti au avut loc mai multe comportamente demne de condamnat şi din partea jucătorilor echipei gazdă, dar şi a spectatorilor.

Echipa oaspete a fost înjurată şi ameninţată permanent, ca şi suporterii ei din care făcea parte şi doamna Aurora Măgură, primarul comunei Popeşti.
Jucători din Pietrari au fost ostili de la început brigăzii de arbitri, considerând că aceasta favorizează echipa din Popeşti.
Totul a culminat însă când jucătorul Bogdan Avanu de la gazde l-a înjurat, bruscat şi i-a rupt fanionul tuşierului Radu Olaru (atenţie arbitru care nu a împlinit încă 18 ani!).
După meci, jucătorul derbedeu a fost şi la vestiar la arbitru unde l-a ameninţat cu moartea pe copilul arbitru şi l-a înjurat permanent.
Ca urmare a acestui comportament, părinţii victimei şi arbitrul au depus plângere penală pentru distrugere şi pentru ameninţare cu acte de violenţă. Sperăm ca poliţiştii şi procurorii să-l trimită cât mai repede în faţa instanţei pe jucătorul agresiv şi mai sperăm ca AJF să-l supende mai multe etape.

Traian Guminski