Ar trebui să fim puţin norvegieni

Eurodeputata Viorica Dăncilă, lidera delegației PSD din PE, a solicitat, în plenul Parlamentul European, “transparență” din partea autorităților norvegiene, în cazul familiei Bodnariu.

“Opinia publică românească, precum și presa din România, și-au exprimat în mod repetat îngrijorarea, în ultimele luni, cu privire la soarta familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de la părinți de către serviciile de protecție specializate, din Norvegia. Motivele deciziei autorităților norvegiene sunt neclare. Până la acest moment, nu există informații oficiale, fără echivoc, privind motivația acestei acțiuni”, spune deputata care îşi face de fapt meseria cerând sprijin pentru o familie de români.
Dar doamna deputat ştie exact ce face Norvegia. Ştiu şi mulţi jurnalişti şi politicieni europeni.
Norvegia pur şi simplu se apară folosind acest serviciu de Protecţie a Copilului. Se apără pentru a nu îşi pierde identitatea şi pentru a nu fi sufocată de progeniturile tuturor celor care cred că acolo se poate trăi pe spatele statului. Africani, ţigani, musulmani,refugiaţi, plus membrii ai unor culte religioase care nu au auzit de contracepţie ar turna la plozi cu nemiluita. Evident că într-o familie cu cinci copii femeia nu poate lucra. Iar tatăl nu poate caştiga cât pentru şapte oameni într-o ţară scumpă ca Norvegia. Şi atunci cer haine, şi mîncare şi medicamente şi protecţie. Iar copii unei familii ca cea de penticostali ce credeţi că vor face când vor fi adulţi. Păi se vor cupla tot cu unii cu mentalitatea lor şi vor turna iară fiecare din ei câţi copii poate. Câţi vrea Dumnezeu zic ei. Dar dacă toţi oamenii din lume procedau precum familia Bodnariou nu mai eram de multă vreme ca civilizaţie. Nu ne putem înmulţii fără măsură pe o planetă limitată ca resurse.
Bineînţeles că cei ca Bodnariu plus milioane de indieni şi africani care deja au înecat Anglia cu progeniturile lor şi sufocă economia Imperiului britanic trăind fără muncă nu se gândesc la consecinţele acestui modus vivendi.
Şi atunci Norvegia le ia copii sub diverese pretexte. Îi plasează în familii norvegiene care vor încerca să îi modeleze după alte valori fundamentale şi să îi asmilieze. Norvegienii evită astfel şi ajutoarele sociale şi în acelaşi timp încearcă să descurajeze pe cei care vor să vină la ei în ţară şi să îi copleşească numeric. O familie de norvegieni face un copil, rareori doi, de multe ori niciunul. Cum să facă faţă unui asalt al ţiganilor, penticostalilor, musulmanilor şi africanilor care toarnă copii şi apoi strigă că nu au mâncare?
Dacă vreun norvegeian ar cunoaşte însă situaţia din România i-ar da un răspuns usturător doamnei Viorica Băncilă.
Premierul norvegian ar putea solicita transparenţă din partea României şi recunoaşterea faptului că anual mii de fetiţe, unele nici măcar adolescente, sunt traficate şi exploatate în România cu acordul autorităţilor şi cu ştiinţa întregii populaţii. Probabil întreaga Norvegie ar fi şocată dacă ar afla că România permite ţiganilor să îşi vândă fetele. Să le mărite forţat de la vîrsta pubertîţii. Să le oblige să accepte un partener de viaţă, pe care nu îl aleg ele, pentru întreaga viaţă.
Fetele ţiganilor din ţara noastră sunt mai exploatate decât musulmancele. Obligate să îşi înceapă viaţa sexuală de timpuriu ele devin mame de multe ori înainte de a împlini 18 ani. Şi apoi cer ajutoare sociale. Nu au dreptul să îşi aleagă bărbatul, sunt vândute de părinţi uneori de la naştere, sunt obligate să fie fete mari altfel la măritiş altfel sunt bătute la desfiguare. Sunt obligate să nască câţi copii vor bărbaţii lor. Sunt scoase cu forţa de părinţi sau de soţi de la şcoală şi transformate din şcolăriţe în gospodine şi mame. Apoi obligate să cerşească sau să fure ca să îşi crească copii! Şi totul în numele unor obiceiuri, unor cutume ale ţiganilor. Adică ale unei etnii care vrea numai drepturi de la stat, care refuză munca, care este plină d e infractori, de puturoşi, de hoţi, de şmecheri şi de escroci.
Ei bine, Norvegia nu vrea aşa cetăţeni. Şi dacă am avea cât de cât puţină minte am împrumuta şi noi modelul norvegian şi le-am lua copilele acestor nenorociţi pentru a le proteja plasîndu-le în familiile unor oameni normali şi punând capăt traficului cu minore!

Traian GUMINSKI