APEL UMANITAR: Ionuț luptă să trăiască și să se recupereze! La 22 de ani are dreptul la viață!

În data de 10 iulie 2019, Cristian Ionuț Amzuloiu, în varsta de 22 de ani, din comuna Pietrari, județul Vâlcea, a suferit un accident rutier în timp ce se afla în Germania (A8 directie Stuttgart), in apropierea orașului Ulm. Intrând din plin în partea din spate a remorcii unui tir, a fost strivit în cabina camionului pe care îl conducea. La scurt timp de la accident, a fost transportat cu elicopterul la spitalul militar din Ulm, unde a fost operat de urgență pe creier.


Lovitura frontală i-a provocat răni grave la nivelul craniului! Partea stângă a creierului mare este grav afectată, implicând o semi-paralizie. Cervicala lui este complet ruptă, necesitând mai multe operații.
“Având în vedere că el este angajat în România, asigurarea de sănătate europeană nu va acoperi costurile integrale ale tratamentului timp de mai multe luni (nu se știe cât), și nici costurile sesiunilor de reabilitare. Ba chiar mai mult, există probabilitatea să ceară transferul la un spital din România. Noi dorim sa beneficieze de spitalizare in Germania, deși va fi un proces extrem de lung, dureros și costisitor, este -de calitate-.Ionuț vrea sa trăiască și să se recupereze”, susține familia tânărului!


Haideti să îl ajutăm!!! Să nu rămânem indiferenți la suferința tânărului și a familiei sale! Fiecare, puțin cu puțin, putem contribui la salvarea vieții lui Ionuț Cristian Amzuloiu.
Părinții lui locuiesc momentan la o familie in Ulm, care s-a oferit sa ii ajute pentru a putea merge zilnic la băiat.
Mai jos, datele mamei lui Cristian Ionuț Amzuloiu:
Maria Amzuloiu
Cont: RO06 RZBR 0000 0600 1684 8409.