APAVIL: Se întrerupe apa potabilă la Olănești, marți, 18 iulie 2023

Ca urmare a necesității executării lucrărilor de deviere a conductei din PE Dn.160mm, existentă pe strada Forestierilor din Băile Olănești, județul Vâlcea, de către Consiliul Județean Vâlcea pentru obiectivul „Consolidare și refacere teren prăbușit pe strada Forestierilor de la Km 0+650 pe DJ656”, în data de 18.07.2023, între orele 9.00 – 13.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în orașul Băile Olănești pe strada Forestierilor (Hotel President, Hotel Regia, Hotel Iulia Star și imobile), strada Izlazului, strada Înfrățirii, strada Pădurii și strada Ponor.
Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

APAVIL