APAVIL: Se întrerupe apa potabilă joi, 23 iunie, în anumite zone în Rm. Vâlcea

Având în vedere solicitarea SC RALUNIC SRL privitoare la necesitatea executării lucrărilor de deviere a rețelei de distribuție apă potabilă din PEHD D 280mm, existentă pe strada Violetelor din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru execuție obiectiv „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Râmnicu Vâlcea pentru perioada 2009-2028”, în data de 22.06.2023, în intervalul 800 – 1600, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian (blocurile: 31A, 31B, 31C, bloc Catrinescu, Filarmonica Ion Dumitrescu, Bl. 33 și imobilele din spatele blocului), strada Violetelor (PT43 – Energetic, blocurile: N25, N26, N27, N29, R18, R19 precum și imobilele), strada Teodosie Rudeanu (blocurile: R22, R23, R25, R26, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea precum și imobilele) și strada Decebal (Bl. R28, Direcția de Sănătate Publică, Liceul Sanitar „Antim Ivireanu”și Sala de sport a liceului).
Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății.