APAVIL: Se întrerupe apa potabilă joi, 18 august 2022

Ca urmare a lucrărilor de executare branșament apă potabilă din PE Dn 110 mm și de conectare la rețeaua de distribuție apă potabilă din PE Dn 140 mm existentă în Râmnicu Vâlcea, zona Râureni, în data de 18.08.2022, între orele 1100 – 1800, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Rîmnicu Vâlcea, strada Râureni/Calea lui Traian – tronson cuprins de la sensul giratoriu existent la intersecția străzilor Calea lui Traian și Ștrandului ( partea stângă și dreaptă de mers dinspre Râmnicu Vâlcea spre Drăgășani până la Pârâul Sărat), strada Grigore Teodosiu, strada Grigore Sinescu, strada Gheorghe Simota, strada Oltului, strada Puțului, strada Ciocăneștilor, strada Drumul Gării, precum și la agenții economici SC Lucicoricor SRL, SC Damila SA, SC Boromir SRL – Cofetărie, SC Depofarm SRL, SC Mobital SRL, SC Pados SRL , SC AS Trans SRL, SC Domino SRL , SC Nitela SRL și SC Teosan SRL.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre și respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare sau apelând numărul de telefon al dispeceratului societății Apavil SA: 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

APAVIL S.A