APAVIL sărbătorește Ziua Gospodarului

Pe data de 20 iulie, operatorii de apă și canalizare din întreaga țară serbează „Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare”. Prevăzută prin Contractul Colectiv de Muncă pe ramură, această zi (numită și Ziua Gospodarului) sărbătorită în fiecare an pe 20 iulie, aduce în atenția opiniei publice rolul extrem de important pe care îl au societățile de tratare și distribuție a apei potabile în viața comunității.

Cu acest prilej, conducerea Societății Apavil S.A., transmite întregului colectiv de salariați mulțumiri pentru activitatea depusă cu responsabilitate, profesionalism și implicare.

„Aș vrea să le urez, cu această ocazie, La mulți ani tuturor colegilor din cadrul Societății Apavil S.A.! dar și colegilor din țară, cu care societatea are o relație de colaborare foarte bună. De asemenea, vreau să îi asigur atât pe utilizatorii serviciilor noastre, cât și pe partenerii și colaboratorii noștri că rămânem, în continuare, un partener serios și implicat în realizarea celui mai important obiectiv și anume creșterea constantă a calității serviciilor oferite populației și menținerea calității apei potabile distribuite la cele mai înalte standarde, având în vedere faptul că nu este un lucru ușor să asiguri apă suficientă, de calitate, 24 de ore din 24, în întreaga arie de operare” a mai declarat directorul Societății Apavil S.A., ing. Ion Florescu.

DIRECTOR GENERAL
Ing. Ion FLORESCU