Andra Bica și Florian Marin au fost aleși vicepreședinți ai Consiliului Județean Vâlcea

La aproape două luni după alegerile locale din acest an în Consiliul Județean Vâlcea a avut loc azi, 25 noiembrie, votul pentru alegerea vicepreședinților CJ Vâlcea.

Președintele Constantin Rădulescu va fi ajutat în acest mandat de doi oameni cu realizări profesionale deosebite și cu multă experiență în munca în echipă.

PSD scrie istorie în Consiliul Județean Vâlcea. Social democrata Andra Bica a devenit azi prima femeie aleasă într-o funcție de conducere din Consiliul Județean Vâlcea. Profesoară respectată, fostă directoare a Casei Casei Corpului Didactic Vâlcea, fost inspector general al ISJ Vâlcea, doamna Andra Bica este și una din cele mai tinere femei din țară ce ocupă o funcție de conducere în executivul unui consiliu județean.
Florian Marin a fost unul dintre cei mai buni conducători ai Poliției Vâlcea și un prefect cu realizări notabile. Are o mare expertiză în coordonarea unor echipe eficiente și este un bun cunoscător al legislației administrative.
Cei doi vicepreședinți vor face echipă cu președintele Constantin Rădulescu și vor continua dezvoltarea județului nostru.
Redacția “Eveniment Vâlcean” le dorește, lor și tuturor consilierilor județeni din Vâlcea, un mandat cât mai bun și plin de realizări.

Redacția “Eveniment Vâlcean”