ANALIZĂ POLITICĂ! Senatorii porcilor cresc procentele AUR și ale Alianței Pentru Patrie

A trecut o lege de Senat care nici nu avea ce să caute în dezbaterea unui Parlament format din români patrioți indiferent cât ne cereau acest lucru “stăpânii” din UE. Senatorii și-au băgat cu idioțenie capul în troaca porcilor, aliment tradițional al țăranului român.
Am urmărit șocat noua Lege a Porcului, cu restricții privind numărul de porci din gospodărie, cu interdicții mascate de vânzare a porcilor în sate și cu prevederea de-a dreptul cretină de a nu mai da lături porcilor.
M-am gândit ce ar putea gândi bunicii și străbunicii doamnei Claudia Banu sau domnului Bogdan Matei, ambii senatori de Vâlcea ai actualei coaliții guvernamentale. Și m-am gândit: dacă colegii de partid ai celor doi realizează că pas cu pas trimit votanți spre partide gen AUR și Alianța Pentru Patrie care par acum, din opoziție, sincer atașate problemelor reale ale unei populați hăituite de decizii absurde și legi fără cap.
Cât de inuman trebuie să fi să ceri țăranului român să nu mai dea lături la porci sau să nu se mai încălzească cu lemne.
Am văzut, în viața mea de ziarist, zeci de discuții absurde în jurul porcilor, de când am intrat în cocina stăpânită de UE. Una din 2005, care punea în aplicare Directiva98/58 dădea nivelul de decibeli, condițiile de iluminat din cocina porcilor și prevederea, citez: “În săptămâna dinainte de data aproximată a fătării și în timpul fătării, scroafele pot fi ținute în afara razei vizuale a celorlalte porcine”.
În rest, porcul trebuie să socializeze, iar normele spuneau că porcii au dreptul să vadă alți porci. De asemenea trebuie să li se asigure condiții să dea cu râtul ca să-și consume energia.
Toate astea nu sunt invenții, sunt din reglementările noastre în aplicarea directivei UE. Acum avem si meniul fix pentru porci.
Când vor începe parlamentarii să aibă măcar simțul ridicolului?
Când le va fi rușine de bunicii lor, de părinți, de țărani, de cei care i-au ales. Poate Camera Deputaților va avea niște oameni cu ceva curaj de a vota împotriva acestei mascarade care încearcă să ne distrugă hrana de la țară, cea puțină rămasă după decimările inutile din cauza gripei aviare și a celei porcine.

Traian GUMINSKI