Analiză politică! Pîrvulescu şi ai lui, cascadorii râsului!

Nicicând nu au avut liberalii în Vâlcea un adversar care să le producă mai mult rău decât, după ce i-au dat nas şi funcţii lui Virgil Pîrvulescu, iar acesta şi-a creat un minipartid în interiorul partidului.

Acum, cu puţin înaintea unor alegeri importante, cele de preşedinte al ţării, rebelii fără minte distrug imaginea PNL în Vâlcea şi pregătesc proteste publice împotriva conducerii judeţene, pe o caniculă infernală care pare că le-a afectat unora grav capacitatea de a raţiona.
Au cerut şi aprobare de la primărie, dar primarul Mircia Gutău nu le-a acordat-o deoarece nu poţi da curs solicitărilor oricărui tulburat care susţine că este liderul unei organizaţii politice.
Așa zisul interimar Bocșe, pus de Pîrvulescu într-o întâlnire intitulată de ei Comitetul de Coordonare Locală a PNL Râmnicu Vâlcea, vrea să protesteze împotriva filialei județene (începând de marţi, 9 iulie, ora 17.30) pentru rezultatele slabe obținute la alegeri.
După ce BPJ ul a dizolvat biroul municipal și l-a demis pe Pîrvulescu, perdanţii au făcut o întâlnire cu câțiva oameni de ai lor și au votat “invalidarea” deciziei BPJ PNL Vâlcea și organizarea de proteste privind rezultatele slabe obținute de organizaţia județeană. Organizaţie care a câştigat alegerile în Drăgăşani, Băbeni,Drăgoşti, Costeşti şi Bărbăteşti unde nu avea primari PNL.
La vot politic, pe municipiu, la Consiliul Județean s-au luat mai multe voturi decât la Consiliul local cu aprox 3%.
Pîrvulescu a pierdut jumătate din mandatele de consilieri municipal, s-a făcut de râs cu propuneri fanteziste electorale, iar acum cere schimbarea deputatului Cristian Buican şi nu recunoaşte interimatul deputatului Laurenţiu Cazan la conducerea organizaţiei municipale.
Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns!
Cei din conducerea PSD sunt îngrijoraţi că “nebuniile” liberalilor vâlceni pot conduce la creşterea intenţiei de vot pentru AUR şi SOS şi nu ştiu ce să facă pentru a-i ajuta pe aliaţii de la guvernare să nu-şi distrugă bruma de imagine ce o mai au în judeţ!

Traian GUMINSKI