Analiză politică! Parlamentarii PNL din Vâlcea trebuie să-l exmatriculeze din partid pe Virgil Pîrvulescu

Viceprimarul trîntor al municipiului, marele oportunist Virgil Pîrvulescu şi-a atacat recent colegii de partid. În cadrul unui interviu acordat unui ziar local, Virgil Pîrvulescu îi “urechează” pe parlamentarii PNL din Vâlcea (inclusiv pe… deputatul Buican) pentru activitatea desfășurată în ultimii doi ani: “Nu trebuie să fie pe post de cărători de corespondență, ci pe post de rezolvatori de probleme. Acesta este dezideratul meu, pentru asta am intrat în politică și de aceea am spus că, în momentul în care îți promovezi în Parlament colegi de partid, colegii respectivi nu sunt șefii nimănui. Colegii respectivi sunt cei care merg acolo și se zbat pentru a rezolva problemele comunității de unde provin. Se pare că a fost nevoie de 2 ani să se trezească un pic la realitate. Totuși, mai bine mai târziu decât niciodată, din punctul meu de vedere. Este un pas bun, și am să particip la toate aceste discuții. Când o să vină momentul vom discuta și despre problemele administrative ale orașului, când o să se lanseze o discuție de genul acesta”.
Evident, Virgil Pîrvulescu s-a plictisit să încaseze 16 mii de lei lunar fără să facă nimic concret la primăria Râmnicului pentru acest salariu şi ar vrea să încaseze, pe moca peste 25.000 de lei lunar din Parlamentul României şi să umble fleandura pe terasele din Capitală, că pe astea din municipiu le-a colindat de i s-a luat!
Deci îşi pregăteşte din timp bătăliile interne din PNL, un partid ce nu avea nevoie de asemenea oameni în organizaţia din Vâlcea şi a cărul cotă de încredere în Râmnic a scăzut datorită trupei de consilieri municipali condusă bezmetic în acţiuni de sabotare a primarului Râmnicului şi de vot colectiv în “haită” împotriva cetăţenilor acestui oraş.
Deputatul Buican are posibilitatea de a pune în discuţie activitatea viceprimarului şi de a propune sancţionarea acestuia. Ceilalţi parlamentzari ar trebui să susţină un astfel de demers de “deratizare” a organizaţiei, deoarece Pîrvulescu devine un pericol pentru toţi liberalii responsabili.

Traian Guminski