Analiză politică! Ion Nicolae – obiect de studiu pentru tinerii politicieni

Cu titlul “Migratorul Ion Nicolae, distribuitor de mesaje publice obscene” publicația “Săptămâna în Oltenia” publica în octombrie, 2012 un amplu articol despre comportamentul lui Ion Nicolae, unul dintre cei mai toxici politicieni vâlceni. Deci presa vâlceană îl considera migrator de acum 11 ani. Cităm: “Cu toate că mai ieri candida pentru funcţia de primar, cerşind voturile râmnicenilor, ţinuta liderului izgonit al PP-DD Vâlcea este una cel puţin jenantă. După ce a fost dat afară şi din ograda partidului otv-ist, Ion Nicolae îşi dedică timpul publicând în reţelele de socializare materiale ce conţin înjurături adresate lui Dan Diaconescu. Un astfel de personaj, care nu aduce niciun beneficiu comunităţii, crede că mai are de spus un cuvânt în politică, deşi omite că se află într-un continuu declin şi într-o pauză forţată”.

Migratorul a devenit între timp un alergător de cursă lungă prin partidele politice, încercând peste tot să prindă un loc eligibil, o funcție importantă, o sinecură. El a fost pe rând la: PRM, PNL, PPDD, PUR, UNPR, PPUSL, AUR, iar acum se gudură ca un câine de rasă pe lângă Diana Șoșoacă, senatoarea suveranistă care face mult zgomot prin Parlament.
Ce să facă însă cei de la S.O.S. România cu Ion Nicolae? Nici cei de la AUR nu au avut ce sa facă cu o tinichea politică.
Cei care intră în politică și în presă pot folosi viața acestui ipochimen pentru studiu. Cum sa nu te comporți familial, profesional, politic! Asta pot învăța urmărind comportamentul cameleonic și mercantil al migratorului și aventurierului politic Ion Nicolae!

Traian Guminski