Analiză politică administrativă: Asaltul incompetenţilor politruci asupra PIEŢE PREST sau cum caută Virgil Pîrvulescu să intre în atenţia DNA!

Actualul viceprimar liberal al municipiului, plus câţiva avortoni migratori au venit de aiurea, au intrat cu forcepsul în organizaţia liberală ce au căpuşat-o şi acum vor să pună mâna pe toate funcţiile din organizaţia municipală pentru a pregăti următorul asalt, la alegerile următoare interne, împotriva celei judeţene conduse de deputatul Buican.
Pîrvulescu şi ciracii pe care se chinuie să-i bage peste tot pe posturi plătite de la buget în care să nu facă nimic (şcoli, primărie, societăţi din primărie, birouri parlamentare, prefectură, etc.) sunt exemple locale vii ale unor indivizi afectaţi de Efectul Dunning-Kruger.
Această “boală” numită şi efectul de supraîncredere/supraapreciere, denumeşte un mecanism de gândire care generează o eroare de autoevaluare, în virtutea căreia persoanele ignorante, incompetente îşi apreciază nivelul de inteligenţă, de cunoaştere şi de competenţă ca fiind cu mult mai ridicat decât în realitate. Sau, dacă l-am cita pe celebrul scriitor germano-american, Charles Bukowski, “Problema acestei lumi este că oamenii inteligenţi sunt plini de îndoieli, în timp ce cei mai proşti sunt plini de încredere, în toate împrejurările”.

“Evenimentul Zilei”, interesat de traficul de influenţă proclamat în şedinţă de partid de Pîrvulescu

Virgil Pîrvulescu, viceprimarul liberal din Râmnicu Vâlcea, candidat la funcția de președinte al organizației municipale, a promis membrilor de partid care îl vor vota că le asigură locuri de muncă în două firme de la stat, spune evz.ro.
Cum arată România liberalilor cinstiți. Declarații incendiare din cadrul ședinței PNL Râmnicu Vâlcea, unde viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu, orbit de imaginea de învingător, nu și-a putut stăpâni limba și a comis-o.
Fără a ști că este înregistrat, Pîrvulescu, candidat la funcția de președinte al organizației municipale, a promis liberalilor că dacă îl vor vota, le va asigura locuri călduțe la două societăți comerciale de stat, aflate în subordinea Consiliului Local.
„Poate că unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu locurile de muncă… va trebui să vă ajutăm, nu-mi cereți lucruri imposibile, dar lucrurile posibile, aveți cuvântul meu de onoare – le voi rezolva! (…) După alegerile de la municipiu – cuvântul de ordine va fi forță și membrii PNL!”, a oferit garanții Virgil Pîrvulescu.
Întâmplarea a avut loc la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, unde liberalul, între două feluri de mâncare, a promis, în mod ilegal, că cei care îl vor vota în cadrul alegerilor ce vor avea loc vineri, 25 iunie, vor avea loc de muncă asigurat în societatea de transport public SC ETA SA si operatorul de servicii publice Piete PREST SA, mai scrie evz.ro.

Vânătoarea de locuri de muncă bugetare pentru clientela de partid

Pîrvulescu are o gîndire rudimentară, dar pragmatică. “Dacă dau cuiva o bucată de pâine din partid după ce o termină, îmi va cere alta. Trebuie să-i dau un loc unde va primi pâinea pe moca de la alţii şi eventual să-i cer eu comision din pâine, voturi când candidez sau sprijin în bătălile interne. Cu cât hrănesc mai mulţi colegi flămânzi, goi şi proşti cu atât voi avea o armata mai mare de incompetenţi supuşi mie”. Aşa gândeşte viceprimarul Prvulescu şi aşa şi vorbeşte, şi acţionează.

Una dintre firmele vâlcene etalon cu capital de stat din municipiu este Pieţe Prest. Dacă această firmă ar fi privată acţionarii ei s-ar ruga de directoarea Adriana Popescu să mai stea patru ani în post după eficienţa de care a dat dovadă. Liberalii habarnişti pe care i-a plantat însă Pîrvulescu în AGA şi CA -ul acestei societăţi au ordin să scape de directorul care le încurcă socotelile, de a planta un director obedient ce apoi să angajeze şi iar să angajeze beizadele, pupincurişti, oportunişti şi mercenari, adică toată fauna din jurul împăratului liberalo-finanţist ce sabotează de câteva luni administraţia Râmnicului şi se dă în stambă de parcă ar vrea cu orice preţ să fie căutat de procurorii DNA!
Recent, s-a blocat procesul de selecție pentru administratorul SC PIEŢE PREST. Primăria a atacat hotărârea AGA de demarare a procesului de selecție pentru ca acest atribut este al Consiliului Local.
În plus, CA Pieţe Prest a selectat acasă la ei o firma de recrutare resurse umane și voiau să oblige pe directoarea Adriana Popescu să semneze contractul cu firma de azi pe mâine. Liberalii şi-au adus în comitetele de audit și remunerare oameni care nu erau din CA.
Bineînțeles că inginera Adriana Popescu le-a contestat deciziile politrucilor și după câteva zile în care au încercat să o intimideze, aceştia şi-au anulat deciziile, dar nu au renunţat la comportamentul de ţaţă prostovancă promovată pe un post în care habar nu are ce are dreptul să facă.
Acum, după principiul “înțeleptul caută soluții și prostul greșeli” liberalii plantaţi în AGA şi CA tot caută să facă audituri, verifică contracte, doar doar o să-i găsească greșeli directoarei profesioniste pe care să le trâmbiţeze ca motive ca au dat-o afară.
Doamnei Adriana Popecsu îi va expira mandatul de director în curând şi gaşca lui nea Pîrvulescu va pune mâna pe societate până la urmă, va concedia oamenii muncitori, va angaja lipitorile şi sugativele de partid şi va mai distruge o societate rentabilă a oraşului, una ce avea şi încă are grijă ca oraşul nostru să fie frumos.
Dar cei urâţi la suflet nu iubesc niciodată frumosul.

Traian Guminski